Stephanie Vercamme

Contact

Vragen

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om te contacteren. Ik ben er voor jou.

Tijdens ons eerste gesprek wil ik graag zoveel mogelijk informatie over je te weten komen: wat zijn jouw voedingsgewoontes, welke problemen ervaar je, eventuele medische problemen, gewichtsevolutie, werk en andere activiteiten, … Deze informatie is noodzakelijk om een voedingsplan op maat op te stellen. Op basis van het resultaat van deze analyse, wordt in samenspraak met jou de verdere werkwijze uitgestippeld.


Duur: 60 – 90 min.


€60

Tijdens dit gesprek wil ik graag je ervaringen, gedachten en gevoelens over het aangepaste eetpatroon te weten komen. Dit is ons eerste evaluatiemoment. Wat ging er goed en wat verliep er minder goed?

We bespreken de aandachtspunten van de vorige consultatie en stellen de afspraken bij waar nodig. Als er problemen zijn bij verlies aan motivatie, zoeken we samen naar oplossingen.

Duur: 30 min.

€45

Ik geef voedingsadvies voor patiënten met obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, maag- darmklachten, ondervoeding en gezond bijkomen. Daarbij help ik mensen te vermageren, gezond te eten of andere zaken. Zo help ik ook mensen die last hebben van ondervoeding en meer.

Yes you can. Het is afhankelijk bij welk ziekenfonds je bent aangesloten. Maar, je kan zeker een gedeelte recupereren. We kunnen dit samen bij de consultatie even overlopen.

Contact

Begin je gezonde levensstijl vandaag